Followers

Jutawan Muda

Saturday, October 22, 2011

Kursus Pertolongan Cemas Part 1

Assalamualaiku.

mandi dah
pakai baju dah
seluar dah
makan dah (RM 4.00 ok la)
minum dah (air buat pagi tadi x sempat nak minum)
solat dah
kencing dah

berak belum

dia dah mula mengarut...

penat weh baru balik kursus Pertolongan Cemas aka First Aid la..ni assignment aq la untuk subjek sem ni Pengurusan Makmal Sains (blog ni pun task kami gak kena buat 10% tu)..dengan selambanya aq bangun kul 8.45 kursus start kul 9.00 hahah mula la gosok gigi nak x nak je mandi air sentuh kulit je..berak pun x sempat..minta2 la x sembelit..hahhhah...

Best la kursus tu x bosan pun..tapi..tapi..geli weh tengok gambar dia tunjuk..meremang bulu aq..

 sempoi...


 khusuk budak2 ni dengar..

 sat lg kami  kena buat CPR...
ok sempat gosok gigi..
hahaha




time rehat..

 mangsa keadaan


kita tengok video lak...jeng..jeng..

Tajuk: Merawat luka kecil
mangsa: Cikgu Hayati

video

Almost kul 2 kena p kursus balik..tunggu untuk part 2 lak...

No comments: