Followers

Jutawan Muda

Sunday, March 13, 2011

Moga Jumpa Lagi Lepas ni...

Assalamualaikum...
 "Di malam yang sunyi terduduk ku sorang diri...... " entah betul ke x lagu aq nyanyi ni..huhuhu tetiba malam ni rasa sedih..malam ni da Diner kolej aq..tapi aq x p...da masalah sikit...tapi tak pe la biar aq simpan masalah tu..uhuh..Malam Mutiara Gemilang (MMG) tuk dak2 finar year kolej aq la...semua budak final year p..tu yang sedih tu..lepas ni x jumpa lah dia orang..kalau da yang sambung MASTER boleh la jumpa lagi..kalau x..emmm..
bila ingat balik cepat gilerr masa kan...dia orang masuk sekali ngan aq dah final year aq ni jee masih da setahun lagi...WAMOZUWAHA..ko dah final year...ishh dia ni la banyak ngajar aq main blog..kawan yang setia dengan karenah aq..x pernah marah kat orang baik gilerr kot..huhu..aq ni je suka ambik kesempatan kat dia hheeh..Harap2 ko dapat ANUGERAH lah ya malam ni...Wish you good luck..


mesti aq rindu kat ko Que lepas ni..huhuhh..(buat2 ayat touching lak kan)...nanti kita jumpa kat kg la na haha...
emmm mat shah kalau ko sambung master boleh la jumpa lagi..kalau x mesti susah nak jumpa..rajin2 la turun k.l lepas ni huhu ..tetiba kan..x de motif di situ..ok la x nak sedih2 ni..nak sambung buat FYP yang x habis2..

last word..LOVE YOU ALL

No comments: