Followers

Jutawan Muda

Sunday, October 10, 2010

Snap..snap...

Assalamualaikum..

Pertama kalinya aq nak ucap la tahniah buat semua yang conva pada tahun ni...UPM konvo ke-34 bermula pada hari ni...so ramai la orang datang kat UPM ni jalan pun dah berubah nak elak jem hahaha...ok lupakan dulu pasal benda tu..aq nak tunjuk gambar yang aq ambik tadi kat ladang lembu..ladang ni jadi kegilaan para fotografer..tempat ni cantik..dah lama aq tunggu tuk masuk tempat ni baru hari dapat masuk..al-maklumlah kan hari ni convo kat sini so dia orang buka tuk ambik gambar kenangan kat ladang ni...Aaa satu lagi tempat ni cita Lagenda Budak Setan shouting...klu korang pernah tengok la citer tu mesti korang perasaan kat pokok sebatang atas bukit tu..tu kat ladang UPM..heheh...ok...ok dah melalut kom kita tengok gambarnya...opsss ni gambar ambik ngan hp 2.0 megapixels jee so x la secantik DSLR yang cangih mangih tu..hehehe


 hahaah posing kat pokok ni...pokok besaq pada aq hahah...
 atas pokok pun boleh bergambar what hahaha...siap panjat pokok ni gila gambar la katakan hahaha

pokok kat pic bhw ni yang aq cakat tu...orang dok shoting filem..hahaha cantik kan..tu pun da orang wedding dok snap..snap gambar
 oppp Que jangan marah ambik tempat ko ambik gambar..hahaha **padahal saja jee nak balas dendam kat Que** heheh

petani berjaya....posing mautnya...**maut ke??
buah cempedak atas pagar
ambik galah tolong julukkan....
cik kuwe yang posing ala selambe gitu


jom terbang..bertukar....
awat power rengers ni pakai selipar hahah


kuwe cam takut jee naik pokok hahaha...
kaki ayam ke bro pajt pokok hhaah


Cam mana nak tangkap lembu ni..kuwe mu p depan aq jaga belakang hahaah...


penat giler kejar lembu ...rehat sebentar...

Goallllll....gaya maut ni....



No comments: