Followers

Jutawan Muda

Sunday, August 29, 2010

Jalan vs Ramahdan

Assalamualaikum

Selamat pagi semua..Salam 19 Ramahdan 1431 Hijrah..dalam x sedar dah tinggal lebih kurang 10 hari lagi kita berpuasa..Moga2 semua amalan yang kita kerjakan di bulan yang penuh keberkatan ni di terima oleh-Nya..amin...

Dia mari hari ni...bukan mari pe..mari mood tetiba jee nak mengupdate blog uyang telah berkulat ni..heheh..mood raya dah datang dah...ni pun dok dengar lagu raya...mari kita dengar lu ambik mood raya na.hahhh MySpace MySpace
nak story la cikit ni kan..dalam bulan puasa ni banyak kot temat aq dah jejak...ehehhee MySpaceMySpace....

hheeeh ni dataran merdeka saja p lepak sana..malam tu boring giler kot x cilap aq kita orang nka kuar main bowling tp hajat x sampai bowling kat MINES tengah renovate...malam kot kita orang p heheehe...Alih2 ni lah destinasi kami berdua...opppssss lelaki ok bukan dengan perempuan....

ni la mamat driver aq hahaha....sian2 kena bawa aq p jlan2 tq yea mat driver**nama sebenarnya poyo rahsia**

Akhirnya aq jejak juga kaki kat KLCC..ni malam cik botox ajak kuar p makan stim boot....malam ni pnat giler kot aru je lapas main futsal balik terus p downtown cheras hahah.....

aq suka gambar ni hahah cam staylo cikit walaupun ambik dengan kamera hp cikai jee....kalau lah guna DSLR lgi centik hahahah...tapi mamat ni poyo posing giler hahaha...

emmm mana lai aq p ekkk..aaa...satu lagi tempat aq p i-city hahaha...tempat dia x lah luas sangat tapi aq suka tengok lampu,,ligthing dia cantik kalau orang minat ambik gambar...mai aq tunjuk gambar cikit jee la kan ...x kan nak masuk satu gulung kodak kot MySpaceMySpace

ni cik mimos hahha nak.. masa ni bulan megambang dia nak bertukar jadi robinhood rabbit.....suka sangat dapat benda alah tu cam budak kecik...

possing maut dari Que hahaha...hang bajat artis la...ingat rita nak ajak hang belakon dengan dia ka
MySpaceMySpace
pose2 ni x boleh marah yea que...


nice pic..kan...tengok la sapa jadi kameramen dia hahahah...ala dok kat oversea nii...salji kat depan..siap meniarap nak cari angle cantik ambik pic ni...cik meggie senyum jee
ni adik que jumpa kat tepi jalan ahahaha

punya la besar kaktus ni aq pun boleh sembunyi...opss bukan aq ni kecik yea jangan salah faham lak benda alah ni memang besar hahahahah

pe macam back ground cantik tak..ni yang buat aq tergila2 p i-city ni..cam nak p lagi la..emmm bila lak yee...kena tanya driver aq ni hahahaha

teka lubang idung sapa lagi besaq??? jawab..jawab...
A.Que
B. Cik Botok
C. Cik Mimos
D.Cik Meggie
 **sila jawab dalam hati**
hahahha mampus aq lepas ni kena hentam dengan dia orang

Rahat sebentar di bawah pohon cemara hahha...penat jalan kot...klu perhati betul2 pic ni..cik botok kita ni bukan manusia..haha tengok tangan dia lutsinar tu 

yang ni gambar last penat dah nak menaip hahahha

Model tidak berbayar hahahah.....