Followers

Jutawan Muda

Monday, August 23, 2010

Bad Mood

Assalamualaikum

Tinta ni aq tulis untuk yang kesekian kalinya...hari ni stress sangat32x...dari pagi sampai la ke petang banyak benda yang aq hadapi..semua berat tuk aq terima... betullah irang kata belajar siam malam tu x menjanjikan kejayaan pada kita...memang terbukti pada diri aq...aq rasa untuk test kali ni aq sedia betul2 tapi hasilnya aq dapat x alih cam aq x study sedangkan tiap2 malam aq buka buka..pegang pen..tulis kat kertas...entah la aq pun dah x tahu nak cakap cam mana dah...sedih gilerr kot tengok member senyum dapat result..aq pun kontrol la buat2 puas hati tapi dalam hati...aq suka ayat dalam citer 3idiot...we sad if our friend failed but we more sad if our friend successful than us...heheh tu lah realiti sebenarnya...

benda ni bukan hari ni je tapi dah seminggu aq hadapi tapi hari ni betul2 parah aq rasa..sampai aq memang malas nak pikir..rasa cam buang masa...ishh x boleh2 cakap cam tu..rezeki masing2...tu la penguat diri aq...
tapi sekurang2nya aq x de alasan diatas kegagalan aq...sebelum ni mungkin kesibukan jadi alasan tapi sekarang aq ras memang diri aq ni kot x layak tu bergumbira hhhuhu....mood aq dah hilang kemana..x pernah aq rasa sesedih ni sebelum ni..mungkin kerana q bersedia kot tuk test dan resultnya agak mengecewakan aq...
aq x tahu cam mana nanti masa depan aq ohhh noooo....

klu begini juga la alamaknya memang aq kena xtent 1 sem tuk baiki result aq...klu terpaksa aq go on je...doa2kan aq mogo benda ni x terjadi..wasalamMySpaceMySpaceMySpace

1 comment:

Cik Nad said...

Hey...janganla sedih janganla putus asa....orang yang berjaya adalah mereka yang bangkit dari kegagalannya
bukan putus asa! mungkin allah menduga. blom ade rezki. btw, mereka yang berada diatas tak semesti selamanya ada diatas

aku juga pernah alaminya v(^_^)v

gsmbateee