Followers

Jutawan Muda

Monday, August 16, 2010


Assalamualaikum...

Selamat berterawih semua...dah lama x buat entry nii...malam ni nafsu nak berentry terbuak2 lak....ni pasal test la yang tengah hadapi dalam 2minggu ni...deman la jugak dibuatnya...dalam dok study tukan...da org cakap kat aq..."ishhh kuat gilerr study"...aq pun cakap la biasa je....dalam masa yang sama aq agak la tertekan dengan ayat tersebut....
emmm sebenarnya aq dah buat satu matlamat tuk masa depan aq yang haru biru selama 2 tahun aq dok kat sini...sooo kini aq kena berubah tuk masa depan aq..walaupun tekanan dengan pertenyaan tersebut tapi aq buat bodoh jee..sebab bukan mereka yang menentukan masa depan aq hanya diri aq....
tak pe selama kita usaha tetapi kegagalan yang kita dapat asalkan aq dah usaha untuk kearah kejayaan..rezeki masing2...da orang x yah study hard tapi result gempak...aq lain aq kena study hard sebab aq ni jenis yang susah nak menerima sesuatu tu dengan mudah....walau apa pun tenggapan orang aq mesti jadi diri sendiri...

no more cry bcoz th bad result..smille always..hheehhe make you happy....belive your self and you can do it....pray to Allah bcoz He always behind you

1 comment:

cik botoX said...

chaiyok adek...=)

i nak berubah jugak..
tapi selalu tewas dengan nafsu game..
huhuuu