Followers

Jutawan Muda

Sunday, September 18, 2011

y???

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua...hari last cuti untuk minggu ni...akan bermula lah waktu2 sibuk sebelum kambalinya hari Sabtu depan...Sem ni agak penat 4 lab 3 jam setiap 1....assigment berlambak cam nak bunuh diri...kalau aq ada penyakit kekejangan ni dah lama kena..heheheeh....bak kata orang la ada kerja tu buat sikit2 tapi aq emmmm sat lagi la hahahha....pastu mula la meroyang sana sini nak bila nak hantar hahaha....

korang pernah rasa x..bila dok termenung da timbul x rasa menyesal or sedih @ sewaktu dengannya...kalau pasangan couple2 ni dah biasakan hehee...ok ni tiada pun cerita pasal sapa2 ni just my feeling lahkan...aq rasa bila aq buat salah aq menyesal sangat2...benda ni almost 1 year la happen tapi still x boleh buang perasaan bersalah tu...tiap masa teringat penipu sangat...benda yang berkaitan dengan relationship/friendship/fishchip/ susah la buang...tak tau kalau korang kat luar tu cam mana handle masalah ni...

kadang2 nak motivate diri sendiri pun x boleh cam da benda yang menghalang...x mau dah biar sejarah silam tu pergi....

ishhh pagi2 dah beremosi pe hal...

beginilah diri aq sekarang ni...
tapi org dalam picture ni bukan diri aq la

p/s: sila berikan nasihat kepada insan ini hhuhuhu....(cam nak suruh orang comment entry ni lak kan) hehhe

3 comments:

lini hasnan said...

buang yang keruh ambil yang jernih. ;p

Iskandar Shah said...

Banyakkan senyum!! :) Abaikan org sekeliling yg penyumbang masalah. Cari rakan yang boleh jadi pendengar yg baik dan bukannya yg hipokrit.Ceriakan hidup dgn org yg mampu buat kita gembira dan terima kita seadanya :) Good Luck!

Wan Zulqhairi said...

ada konflik ngn BFF ke?