Followers

Jutawan Muda

Wednesday, September 1, 2010

Cosmate Raya 1

 

Assalamualaikum...

Entry kali ni dimulakn dengan gambar ni hehhe...Ni gambar cosmate aq..Aq buat entry kali ni tuk ucapkan selamat HAri Raya kepada semua kamoo...kamooo..dan kamo...x sabar rasanya nak balik hari Sabtu ni..tapi ada antara merekan ni dah cau awal2..Kurang ajaq korang balik..buat pe weiii....x rock aa...(dlm hati sampai hati korang balik awal aq nak balik gak.)...Ok..ok lah aq nak dedikasi salam hari raya ni kat sorang2 la...walaupun dia orang x jejak pun bolg ni..x pe gau x kisah asalkan gua dapat luahkan kemaafan kat dia orang..

Selamat hari raya pih...terima kasih coz rajin masak tuk kita orang sahur..sanggup bangun awal pastu kejut kita oang lak tu hehee...aq la paling malas nak bangun...raya ni datang la rumah...aq kasi baik punya...hehh

Bos halal semua makan kat bilik ni..heheh aq minum milo,,biskut mu aq sapu hahha...lapaq kot malam2 so...gua jadi la kucing kepala hitam hahaha....
Jat dah2 la main game tu...bawa bertenang cikit..hahah aq nak minta maaf hari tu kita orang kenakan ko..hahaha tapi memang lawak la..ingat x hari yang ko x datang kelas tu..Mat cakap Dr.Rizam nak jumpa ko nak bagi paper kuiz 1...sebenarnya Dr. x suruh pun buat suruat tunjuk sebab,...kita orang saja je pekenakan ko hahaah...Maaf jat..dah nak raya ni x boleh dendam hahaah...

Ko ni teroq...siang tido malam berjaga pe nak jadi ni...heheh tapi selalu jadi driver aq n kita orang p sahur makan McD hahaha...boleh katakan tiap2 minggu kot muka sama kat McD bangi tu..Tq bawa aq round K.L Dataran Merdeka la...banyak lagi kot tempat yang x sepatutnya un kita orang jajah juga heheh....lalu jee x masuk pun..Dia ni kaki bowling cam gua...gaya nak buat buah SPIN alih2 masuk longkan hahahaha..pe barang bro..

Kepala kita sama la D..suka jalan2 heeheeheh tapi aq sering ditinggalkan meninggalkan hahahaa..segan kot ngan si maggie tu...Tp semalam best dapat main bowling 2 game free lak tu..Tq to meggie belanja kita orang...tapi habis jee game muka semua cam ayam beraq kapur penat x terhingga hahahaa....lain kali kita lawan lagi na...Aq dapat 116 dan 106 jatuhan pin..hehehe bangga gua..

Dia ni pun sama cam Adila kaki jalan pantang boring cikt da jee kerjanya...tapi Antara ramai2 n kami bertiga kadang2 berempat jee suka jadi musang hahah...Aq ni kaki follow jee..Mimie manager...adila dan Mat shah driver ahahhah....mie kurangkan skandel di bulan pose ni hahaha...tetiba je kan da skandel....Tq sering belanja saya dan kami..dan kami makan...hhheheeh...lain kali belanja lagi...sebesaq staduim bukit jalil saya tadahkan...Emm da masa tolong bagi sweater saya boleh...nak balik raya ni sejuk atas kate...*bajet cam kampung kat oversea haahhaah*

***kepada yang lain2 entry korang akan menyusul yea tunggu penat nak cari idea yang gempak tah pe2 ni***
 

p/s: balik raya ni jangan lupa kumpul duit raya banyak2 pastu belanja aq hahahhhaah....
Jangan main bunga api...main la mercun bola ke,,mercun jet ka....Baru best baru gempak malam raya hahahah

1 comment:

Kanda said...

nama saya takda.. gambar saya takde.. takpela.. sy nak mintak ampun dan maaf jugak! selamat hr raya! =) hehe